ACTIVITATS AL REIAL MONESTIR DE SANTES CREUS

ACTIVITATS AL REIAL MONESTIR DE SANTES CREUS
dimecres 12 juliol, 2017

 

 

29.07.17

 

Concerts de Brandenburg – J. S. Bach

 

Concert de cloenda dedicat a obres de Bach, sota el títol “Concerts de Brandenburg”, a càrrec de l’Orquestra UNESCO Barcelona i de Claudi Arimany (flauta). Direcció: Gonçal Comellas.

 

Hora dels 2 concerts: 21.30h

 

Preu: 30 (zona 1) / 25 (zona 2) / 20 (zona 3)

 

Organitza: Fundació Música Solidària

 

28.07.17

 

Ramon Muntaner i la memòria dels reis

 

Ramon Muntaner reviu en aquest espectacle nocturn alguns dels episodis que ell mateix va relatar a la seva pròpia crònica: la guerra de Sicília, l'expedició catalana a Orient i els anys d'esplendor de la Corona d'Aragó a la Mediterrània. Tot narrat en un registre àgil i de vegades humorístic.

 

Dóna vida al cronista, l’actor Ferran Terraza; hi posa música, la cantant Mariona Forteza.

 

Espectacle dirigit per Carlos Garrido Escènic.

 

Dv. 28.07: 22h

 

Ds. 30.07 / Dv. 04.08 / Dg. 06.08: a les 20h i 22h

 

06.07.17- 31.08.17

 

Santes Creus i la història del vi pimentat

 

Tots els dijous i divendres de juliol i agost, visita guiada al monestir maridada amb teatre i vi. Dos monjos cistercencs explicaran als visitants com s’elabora el vi pimentat, un vi amb molta història i representatiu del Reial Monestir de Santes Creus. L’activitat finalitzarà a les vinyes que cultivaven els monjos durant l’època medieval amb una degustació de vi i productes de la zona, amb la col·laboració del celler +500 del Pla de Manlleu.

 

Dijous 16.30h / Divendres 11.30h 60

 

Reserves reservesmonuments.acdpc@gencat.cat

 

22.07.17

 

Contes i llegendes al voltant del claustre

 

El frare Ferriol i la veremadora Catarina vindran aquest estiu al Reial Monestir de Santes Creus a explicar contes i llegendes medievals acompanyats de la seva música. Els nens i nenes podran entendre com era la vida en època medieval a través de les històries més representatives.

 

Els dos personatges acolliran els nens amb els seus instruments i així podran escoltar cançons que han viatjat durant el temps fins als nostres dies.

 

Hora:12h 5,5

 

Reserves reservesmonuments.acdpc@gencat.cat

 

28.07.17

 

Divendres “DiVins”

 

Patrimoni, enologia i cultura s’uneixen, un any més, als divendres “DiVins”. El cicle, organitzat pels Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona, els Serveis Territorials d’Agricultura i l’INCAVI, marida les diferents DO del territori amb espectacles de música, dansa, poesia i teatre.

 

Hora:19.30h 5

 

29.07.17

 

Mr. Stone i el secret de les tombes reials

 

Mr. Stone és un viatger que volta pel món a la recerca de llocs únics . En un d’aquests viatges visita el Monestir de Santes Creus, on ha deixat un quadern de notes i un bagul ple d’andròmines en què es plantegen enigmes per resoldre el gran misteri: qui està enterrat a les tombes de Santes Creus? Durant l’activitat es fan diverses manualitats i, finalment, les famílies descobreixen l’enigma. Activitat adreçada a infants de 5 a 12 anys.

 

11h 3 adults / 2 infants

 

Reserves reservesmonuments.acdpc@gencat.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

20150802_213705.jpg