Alberg Pere el Gran [TANCAT TEMPORALMENT]

Alberg Pere el Gran [TANCAT TEMPORALMENT]

L’Alberg Pere el Gran es troba a la comarca de l’Alt Camp, al bell mig del poble de Santes Creus, a escassos 200 metres del Monestir de Santes Creus. Un dels monuments més importants de la província de Tarragona i un dels punts primordials de l’anomenada Ruta del Cister, una de les rutes culturals més importants de Catalunya.

L’entorn ofereix una bona combinació de vegetació forestal de baixa muntanya mediterrània i bosc de ribera. La localització natural en que es troba l’alberg Pere el Gran ofereix d’aquesta manera multitud d’oportunitats pels amants de la naturalesa.

A més, la seva situació geogràfica és envejable, a escassos 30 km del mar, i amb llocs de gran interès turístic i cultural a la vora, com els monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges, les ciutats històriques de Tarragona, Montblanc, Reus i Vilafranca o el Parc lúdic de Port Aventura.

Per tot això i més,des de l'Alberg Pere el Gran us proposem una estança tranquil.la per gaudir de la naturalesa,la cultura i la gastronomia de la nostra terra.

 

 

Adreça: 
C/ Font del Camp, 4
Codi postal: 
43815
alberg_pere_el_gran.png