Arriben els cicles culturals d'estiu a Valls

Arriben els cicles culturals d'estiu a Valls
divendres 09 juliol, 2021

El claustre del Convent del Carme acollirà es cicles culturals d'estiu del Juliol Circense i En viu.

Pel que fa al Juliol Circense, s'estrenarà el dimarts 13 de juliol amb l'espectacle Bozzà! de la companyia Baires Bozzà. La companyia d'origen argentí, radicada a Montblanc, presentarà un espectacle circense de carrer en què es fusionen disciplines de circ, tango, teatre i humor a partir de dos personatges que interactuen poc a poc des de la timidesa, el coqueteig i la complicitat amb el públic.

La següent data, el dimecres 14 de juliol, la Companyia Anna Confetti portarà la proposta A la fresca, on tres personatges molt familiars i una cadira sortiran a prendre la fresca, generant diferents situacions entre quotidianes i surrealistes que, portades a l'extrem, esdevenen còmiques. Tres caràcters i el seu particular univers. Per finalitzar el cicle, el dijous 15 de juliol, Welcome to my head del multiguardonat Kerol. Un home al límit de l'esquizofrènia ens convidarà a viatjar entre els plecs del seu cervell. Un personatge poca solta, ple de tendresa, sarcasme i bogeria, que mostra els efectes adversos de viure els nostres temps a través de gags absurds i habilitats inusuals. Amb un ritme frenètic i molt humor, Kerol sorprendrà amb una miscel·lània de malabars excèntrics i beatbox bufó. 

Pel que fa a la programació musical EnViu de Valls, aposta de nou amb més força que mai pel segell de Territori Creatiu Vallenc, donant cobertura a un conjunt de propostes d'artistes i músics locals, sector greument afectat per les restriccions i efectes de la pandèmia de la Covid-19.

Així, en la primera nit, el dimarts 20 de juliol, la música, l'energia i el bon humor del jove vallenc Jordi Busquets, i de Sergi Bagó donaran el tret de sortida a les nits musicals de juliol. L'endemà dimecres 21, serà el torn de la vallenca Meritxell Estivill, que, acompanyada del pianista vendrellenc Josep Maria Domènech, participarà en un maridatge molt fresc entre els vins de la DO Tarragona. Per acabar, l'endemà, Volpini, una formació integrada pels vallencs Elena Volpini, Gabriel Llorach i Nil Llorach, estrenarà el seu nou treball. 

Com a cloenda de l'EnViu i dels cicles estivals, el divendres 23 de juliol el claustre del Carme s'omplirà amb els sons de la banda vallenca més veterana, Murmur.

Més informació: www.valls.cat

baires_bozza.jpg
meritxell_estivill.jpg