Burricleta a Milmanda

Burricleta a Milmanda

 

Fantàstica oportunitat per descobrir l'entorn de la Conca de Barberà en bicicleta elèctrica, passant pels paratges del Castell de Milmanda.

Descripció

Inclou:

  • Allotjament 1 nit en habitació doble amb esmorzar i sopar a l'Hotel l'Ocell Francolí
  • Excursió de mig dia amb burricleta

Aquest Hotel, amb només dotze habitacions, està situat al centre de l'Espluga de Francolí. L'esperit de les fondes: bon menjar, confort i bon tracte, és el nostre repte diari.

A l'Ocell Francolí, Rafael Lorca i Dolors Requena, propietaris des de 1997, treballem amb la il·lusió de convertir la fonda del poble de tota la vida en un referent gastronòmic dins de la comarca, sempre buscat els productes autòctons de més qualitat perquè els pugueu degustar.

En plena Ruta Cister, que engloba els monestirs de Poblet, Santes Creus, Vallbona de les Monges, monestirs que junts defineixen la Ruta Cister més important d'Europa. A 2 km trobareu el Parc Natural Poblet Vimbodí i les muntanyes de Prades, on podreu gaudir de la natura, tant en rutes de senderisme com amb bicicleta, amb uns paisatges impressionants.

A l'Espluga de Francolí podreu gaudir de la Ruta Templera, la Cova de la Font Major, el Museu de la Vida Rural, el Museu del Vi i el Museu de la Fassina. A tan sols 5 km trobareu Montblanc, un poble emmurallat i una joia medieval. Des d'aquí podreu gaudir, com no, de la Costa Daurada amb les seves platges meravelloses, de la Tarragona Romana Monumental i de Port Aventura.

Preu

81,00

Espluga de Francolí. L'
Bicicleta
Adreça: 
Hotel Ocell Francolí: Passeig Cañellas, 2-3 de L'Espluga de Francolí 977 87 12 16 info@ocellfrancoli.com www.ocellfrancoli.com
Telèfon: 
977 87 12 16
E-mail: 
info@ocellfrancoli.com
Web: 
http://www.ocellfrancoli.com/
burricleta.png