CAMÍ REIAL, UNA EXPERIÈNCIA SONORA I VISUAL IMMERSIVA AL MONESTIR DE SANTES CREUS

CAMÍ REIAL, UNA EXPERIÈNCIA SONORA I VISUAL IMMERSIVA AL MONESTIR DE SANTES CREUS
divendres 10 agost, 2018

En aquesta proposta, passat i present dialoguen en una experiència sonora i visual immersiva que híbrida diferents llenguatges artístics.

Un espectacle dirigit per Fèlix Pons (actor, director i artista visual), concebut esecialment per al Reial Monestir de Santes Creus.

A partir de la idea medieval del camí, una audioguia convida l’espectador a redescobrir la història del Reial Monestir de Santes Creus i els principals episodis de la biografia del rei Pere II, el Gran.

Durant el seu camí, l’espectador es converteix en un peregrí que transita per un món de sensacions, al temps que és convidat a reflexionar sobre la fina línia que separa el passat del present, la llegenda de la història.

Acompanyat per la veu d’un narrador que es fon amb la veu de Pere el Gran, l’espectador recorre els diferents espais del monestir preparats per l’ocasió, i es troba amb una sèrie d’instal·lacions o accions que complementen el relat de la veu en off. La veu s’adreça a cada espectador a través dels auriculars de manera individual, creant així un vincle personal amb ell i suggerint una atmosfera d’intimitat i complicitat.

Aquest mes d’agost es podrà gaudir d’aquesta proposta els dies: 10 i 17 d’agost a les 21.30h, el preu és de 12€ i hi ha un aforament limitat a 40 persones.

Més informació i reserves al 977 63 83 29

Activitat adreçada a majors de 18 anys.

santes_creus_cami_reial_065.jpg