CARNAVAL

CARNAVAL
dissabte 15 febrer, 2020

Aquest any el Carnaval cau en el mes de febrer i, molts pobles de l'Alt Camp han organitzat un conjunt d'actes per a la seva celebració.

El Pla de Santa Maria celebrarà el Carnestoltes els dies 22 i 23 de febrer. Dissabte a les 19.00h la rua sortirà de la plaça de Sant Jordi i recorrerà la Rèria. S'hi podran veure els participants al ja tradicional concurs de disfresses de les diverses modalitats: grup, comparsa i carrossa. En finalitzar la cercavila, hi haurà el sopar de Carnaval, en el decurs del qual es lliuraran els premis a les millors disfresses de cada categoria. 

Més informació:  http://www.elpladesantamaria.cat/

Pel que fa a Alcover, celebrarà el proper dissabte 22 de febrer a partir de les 18.00h la tradicional Rua de Carnaval que s'iniciarà des del pàrquing de la Fira i que recorrerà els principals carres i places de la vila. Aquest any, com a novetat, s'ha creat la Comissió de Carnaval i s'han introduït els reconeixements honorífics a les carrosses i comparses, com a la millor coreografia o al millor maquillatge, entre d'altres. Un cop finalitzada la rua, es durà a terme l'entrega de premis al Pavelló de les Escoles. Tot seguit hi haurà un sopar popular i el concert del grup La Prole Band i DJ Parri. Durant el ball es donaran tres premis més a les disfresses més originals.

Més informació: https://www.alcover.cat/

Finalment, a Vila-rodona el Carnaval se celebrarà el dissabte dia 15 i comptarà amb un seguit d'actes adients per a tots els públics. A les 17.00h cercavila amb batuada i animació infantil. Tot seguit, a la sala del Casal, berenar gentilesa del Casal i animació infantil amb el grup Rovell d'Ou. A les 20.30h, sopar de Carnaval (pa amb tomàquet i embotit) al local de fires. Finalment, a les 23.00h, ball i concurs de disfresses a la sala del Casal amb la discoteca Movieparkevents. 

Més informació:  http://www.vila-rodona.altanet.org/

 

 

 

58.jpg