Carnaval al Pla de Santa Maria

Carnaval al Pla de Santa Maria
Data inici: 
dissabte 10 febrer, 2018
Data fi acte: 
dimecres 14 febrer, 2018

El dissabte 10 de febrer arriba la festa de Carnaval al Pla de Santa Maria, que s'iniciarà amb la concentració de carrosses, comparses, grups, participants i jurat a la plaça Sant Jordi, esperant l'arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Seguidament, a les 19.30h, rua pels carrers del poble fins al Centre Cívic encapçalada pel Carnestoltes i el seu seguici, amb animació de Nexus Teatre. A continuació, lectura solemne del Pregó de Carnaval a càrrec del Carnestoltes i tradicional Sopar de Carnaval amb ball i entrega de premis. La nit comptarà amb l'actuació de DJ Luis Ortega, resident del Green Dog de Reus. 

Preus del sopar: 18€ (adults), 15€ (participants i disfressats) i 8€ (menú infantil). 

El diumenge 11 de febrer, Carnaval infantil: a les 17h, rua infantil des de la plaça Soldevila fins al Centre Cívic, on es farà una festa infantil amb animació i moltes sorpreses més. Per acabar la festa, hi haurà berenar per a tots els assistents. 

Finalment, el 14 de febrer, a les 19.30h, des de la plaça Soldevila, sortida del seguici fúnebre del Carnestoltes, que arribarà fins al Centre Cívic, on es procedirà a la crema. Hi haurà animació a càrrec de Nexus Teatre. 

Més informació: Ajuntament del Pla de Santa Maria-977 630 006 

esglesia_romanica_pla.jpg