EL PREMI JORDI CARTANYÀ ES QUEDA A FIGUEROLA DEL CAMP

EL PREMI JORDI CARTANYÀ ES QUEDA A FIGUEROLA DEL CAMP
dimecres 19 desembre, 2018

El passat dijous 22 de novembre es va celebrar la 28a Nit del Turisme de la Costa Daurada a la Tàrraco Arena Plaça, on es van lliurar els Premis Jordi Cartanyà de Turisme.

Figuerola del Camp va guanyar el premi amb la Ruta Literària “Postals poètiques de Figuerola del Camp”, que consta d’un recorregut urbà i un altre a l’entorn natural amb diversos plafons que incorporen un codi QR que, mitjançant el mòbil, permet accedir a la web turística del municipi i veure contingut addicional relacionat amb l’espai: fotografies antigues i àudios amb els poemes que el barceloní Josep Colet va escriure i que han estat enregistrats pels membres del grup de teatre local Quin Batre.

Pensant que aquesta passejada pugui fer-se en família, s’ofereix als més petits la possibilitat de participar en un joc de pistes de localització d’elements existents al llarg del recorregut, però no sempre a primera vista.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a una subvenció de l'àrea de cultura i del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L’execució del projecte l'han dut a terme empreses de la comarca. Destaca el fet que és un producte de Km 0, ja que hi intervenen persones i empreses del municipi i de la comarca, així com el Servei Comarcal de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

vista_figuerola.jpg