Fira del Vent al Pla de Santa Maria

Fira del Vent al Pla de Santa Maria
divendres 18 octubre, 2019

El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre se celebra la tradicional Fira del Vent al Pla de Santa Maria. La festa començarà el divendres 18, amb correfoc i nit jove amb DJ’s.

Tant dissabte com diumenge hi ha un doble programa d’activitats. D’una banda, al camp de vol, se celebraran trobades d’ultralleugers i paramotors, activitats infantils i vols d’iniciació. Al voltant del recinte firal, situat a l’antiga fàbrica tèxtil, hi haurà una trobada de camions tunejats (dissabte) i una de cotxes clàssics (diumenge).

Es faran concerts-vermut, passejades amb barca per la fàbrica i grans i petits podran pujar a les clàssiques atraccions de fira. Dissabte a la tarda tindrà lloc la XX Trobada Gegantera i, a la nit, la Passarel·la de Moda seguida de sopar i ball.

Diumenge, al camp de vol hi haurà acrobàcies amb fums i salts en paracaigudes. A la piscina municipal, trobada de modelistes navals. I al recinte firal, la presentació del conte “Fila que fila” sobre la fàbrica del Pla, al matí i espectacle infantil a la tarda.

A més, tothom qui vulgui tindrà l’oportunitat de conèixer el Centre d’Interpretació del Tèxtil i el Museu Agrícola amb una visita guiada gratuïta. I els amants de la fotografia, poden participar en el Concurs Fotogràfic UllPlà penjant les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #firadelvent2019.

A la pàgina web www.elpladesantamaria.cat trobareu tot el programa.

cartell_fira_vent_2019.jpg
camp_de_vol_10.jpg