Mas Rossell (MASO) PT-000353

Mas Rossell (MASO) PT-000353

Mas Rossell és un allotjament rural o masia, situat al terme municipal d’ El Pla de Santa María, a Alt Camp (Tarragona), data de finals del segle XVII . Es troba dins d’una finca de vuit hectàrees i envoltat de terres de secar, cereals, ametllers, vinyes i boscos. I dona nom a la partida del terme.

Es un conjunt d’edificacions adossades que formen una petita illa, d’uns 600 m2, amb un pati interior, construït tot amb pedra de la zona. El conjunt de Mas Rossell te una forma rectangular i esta composat per dos habitatges, magatzems i espais en comú. A la zona sud i tocant al Mas hi ha l’antiga era de batre.

En la reconstrucció hem conservat la essència austera de l’edifici, dotant-lo de les comoditats actuals, per fer més agradable i profitosa la vostra estada.

El Mas, al estar fora del nucli urbà, no esta connectat a la xarxa elèctrica i gracies a les energies renovables, és energèticament sostenible. Aprofitem el sol i el vent per tenir llum, aigua calenta i calefacció.


Mas Rossell es un alojamiento rural o masia, situado en el término municipal de El Pla de Santa María, en Alt Camp(Tarragona), data de finales del siglo XVII. Se encuentra dentro de una finca de ocho hectáreas y rodeado de tierras de secano, cereales, almendros, viñedos y bosques.

Es un conjunto de edificaciones adosadas que forman una pequeña isla, de unos 600 m2, con un patio interior, construido todo con piedra de la zona. El conjunto de Mas Rossell tiene una forma rectangular y está compuesto por dos viviendas, almacenes y espacios en común. En la zona sur y tocando el Mas está la antigua era de trillar.

En la reconstrucción hemos conservado la esencia austera del edificio, dotándolo de las comodidades actuales, para hacer más agradable y provechosa su estancia.

El Mas, al estar fuera del núcleo urbano, no está conectado a la red eléctrica y gracias a las energías renovables, es energéticamente sostenible. Aprovechamos el sol y el viento para tener luz, agua caliente y calefacción.

Adreça: 
Carretera del Pont d'Armentera (C-37), km. 21,9
Telèfon: 
620 96 00 24
E-mail: 
info@masrossell.cat
Codi postal: 
43810 - El Pla de Santa Maria
Web: 
http://www.masrossell.cat
Places: 
15
mas-rossell-el-pla-de-santa-maria.png
8.jpg
13.jpg
211.jpg
25a-61.jpg
303.jpg