Museu Terra ( Abans anomenat Museu de la Vida Rural)

Museu Terra ( Abans anomenat Museu de la Vida Rural)

El Museu de la Vida Rural (MVR) comprèn totes les característiques de la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya, fent especial esment a la pagesia com a element primordialment destacat del món rural. Conté un variat fons de peces en exposició permanent relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i oficis artesanals. Les col·leccions del MVR es troben dividides en diverses seccions instal·lades museogràficament per recórrer a través del temps i fins a l'actualitat el coneixement del món rural català.

La funció del MVR és conservar aquest fons de peces, autèntic pòsit cultural de la nostra societat. Engloba també la difusió i divulgació de tot el que es troba relacionat amb la vida rural, fomenta la recerca etnològica i participa en investigacions i publicacions d'aquest caire amb tasques de conservació, restauració, documentació i difusió.

El MVR actua a més com a centre cultural obert, programant exposicions temporals que, a banda de fer incís en la temàtica etnològica del Museu, s'obre a qualsevol representació artística, esdevenint una infraestructura cultural de naturalesa polivalent a la Conca de Barberà.

 

Avantatges Carnet 6T: 
<p>Punt de segellatge</p>
Adreça: 
Ctra. Montblanc, 35
Telèfon: 
977 87 05 76
E-mail: 
info@museuvidarural.cat
Codi postal: 
43440
Fax: 
977 87 04 30
Web: 
http://www.museuvidarural.cat
Horaris: 
Dimarts a dissabte, 10.30-18.30h. Diumenges i festius, 10.30-14h. Dilluns tancat.
Nens Museu VR.jpg
Museu de la Vida Rural (9).jpg