La Ruta del Cister convida un grup d'Instagramers per promocionar el territori

La Ruta del Cister convida un grup d'Instagramers per promocionar el territori
dimarts 16 febrer, 2016

14 Instagramers amb més de 500.000 seguidors, visitaran les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà

Els serveis de turisme dels Consells Comarcals de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, sota la marca La Ruta del Cister, i el Patronat de Costa Daurada han convidat aquest cap de setmana a un grup de 14 Instagramers catalans per donar a conèixer, fotografiar i promoure turísticament les dues comarques a través de la xarxa social de fotografia Instagram, amb més usuaris del món. Les localitzacions que els Instagramers visitaran aquest cap de setmana destaquen: els monestirs cistercencs de Santes Creus i Poblet, el celler modernista de Nulles, faran una Tast de Calçotada al Rest. El Petit Cup d’Alió, els atractius del tombant del s.XX de Vila-rodona, el Santuari modernista de Montserrat a Montferri, la vila medieval de Montblanc, les coves de l'Espluga i el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet.

Durant aquest cap de setmana els fotògrafs publicaran les fotografies amb el lema "Vivim experiències a la Ruta del Cister, amb @CostaDauradaTur @larutadelcister @IGlarutadelcister @TurismeAltCamp @ConcaTurisme #larutadelcister #IGlarutadelcister #costadaurada #concaturisme #turismealtcamp".

Els instagramers que ens visitaran són: @pericu16, @meelodie, @livetgn, @irenejardim, @manners_isabel, @Akanita7, @JuanjoFuster, @Tonipascualcuenca,  @JosepAlbert, @phaulife , @roser_n, @noemygm, @ingocat, @neburruben i @valleklau. Entre tots ells sumen més de 500.000 seguidors.

Aquest viatge ha estat organitzat amb la col·laboració del: Patronat de la Diputació de Tarragona, l'Agència Catalana del Patrimoni, l'Ajuntament de Vila-rodona, Adernats-Vinícola de Nulles, el Forn de Nulles i l’Ajuntament Nulles, l’Associació del Santuari de Montferri, Restaurant El Petit Cup, les oficines municipals de turisme de Montblanc i de l'Espluga de Francolí, el monestir de Poblet i, l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

MONESTIR_POBLET©Roc Baldric.jpg