Nova imatge de l'històric mercat de Valls

Nova imatge de l'històric mercat de Valls
dimarts 06 març, 2018

Amb el lema "Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica" i una nova imatge dissenyada per Joan M. Viñas, l'històric mercat de la fruita i la verdura de Valls es prepara per a un 2018 ple d'activitats. 

Es faran diverses activitats per unir la restauració i el mercat tradicional de Valls, amb la voluntat d'associar la cuina i els restauradors als proveïdors i pagesos locals, un model de proximitat i amb personalitat pròpia. També s'instal·larà un punt informatiu a la plaça de l'Oli tots els dimecres, amb l'objectiu de promocionar els productes km.0. 

La renovació també vol arribar a les escoles, amb un dossier pedagògic i unes activitats curriculars que serviran per difondre el comerç tradicional, la història de la ciutat, l'activitat dels agricultors i els venedors del mercat i la riquesa dels productes que s'hi venen. 

El mercat també vol esdevenir una proposta turística, ja que la seva ubicació (carrer de la Carnisseria, plaça de l'Oli i plaça de les Garrofes) és idònia per conèixer el cor del barri antic de la ciutat i un mercat que es desenvolupa ininterrompudament des de l'any 1210. 

Més informació: http://www.valls.cat/ 

banner_vine_al_mercat.png