Nova visita autoguiada a Vila-rodona

Nova visita autoguiada a Vila-rodona
dilluns 14 novembre, 2022

El passat 7 de novembre, dins els actes de la 629a edició de la Fira Agropecuària, es va posar en funcionament a Vila-rodona un total de dinou punts d’informació turística i dues cartelleres de gran format a l’entrada del poble. Amb aquesta inversió de gairebé deu mil euros l’Ajuntament de Vila-rodona pretén donar a conèixer el patrimoni historicocultural i natural d’aquest municipi de la comarca de l’Alt Camp.

Els punts d’informació tenen format placa (als edificis de titularitat pública) o bé format faristol (a la via pública i als edificis de titularitat privada) i inclouen un codi QR mitjançant el qual s’accedeix a la web https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-14341-cat-vila_rodona_vis...

Gràcies a aquest codi, el visitant pot accedir a la informació històrica del monument o de l’edifici i pot veure fotografies actuals d’aquest patrimoni, però també imatges antigues de l’espai.

Tant els textos com les fotografies són obra de Josep Santesmases i Ollé, autor de diversos estudis històrics i membre de diferents entitats culturals de Vila-rodona i d’algunes altres dels Països Catalans.

Més informació: https://www.vila-rodona.cat/

castell_vila-rodona_-_nous_punts_informatius.jpg
columbari_vila-rodona_-_nous_punts_informatius.jpg