A peu i a cavall per Montblanc

A peu i a cavall per Montblanc

Descripció

Des d’apartaments el Jaç us proposen una escapada per combinar la descoberta de Montblanc a peu amb la del seu entorn a sobre d’un cavall. Una estada per gaudir de la vila romàntica i passar-s’ho bé cavalcant pels paisatges que envolten el poble medieval.

Inclou:

  • 2 nits en Apartaments el Jaç de Montblanc
  • Visita guiada a Montblanc
  • Ruta a cavall d’una hora pels camins de l’entorn del poble.

Els Apartaments Turístics El Jaç es troben enclavats en el centre històric emmurallat de Montblanc, vila situada en el centre de Catalunya a trenta minuts de les platges de la Costa Daurada, dins la Ruta del Cister i enclavat dins el PEIN (Espai d'interès Natural) de les muntanyes de Prades.

L'immoble data de 1890 i s'ha mantingut l'estructura original respectant les bigues de fusta dels sostres. També s'ha adaptat cada apartament a les necessitats actuals de comoditat i confort, la combinació del modern amb l'antic dóna com resultat El Jaç.

Al mateix edifici es troba la Gelateria-Torroneria Cal Xixonenc, local on es poden apreciar les arcades medievals datades de 1480, i on la combinació de fusta, acer i pedra dóna com resultat un local modern i glamurós dins l'antiguitat de les seves parets.

Preu

194,00

Montblanc
A cavall
Adreça: 
Carrer Major, 52 de Montblanc
Telèfon: 
977 863 265
E-mail: 
info@eljacmontblanc.com
Web: 
http://www.eljacmontblanc.com
cal-xixoweb-37.jpg