Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa de Montblanc

Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa de Montblanc
dilluns 18 juliol, 2022

Enguany se celebra la 9a edició de la Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa de Montblanc, la qual està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de La Conca de Barberà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc, la D.O Conca de Barberà, Celler Vidbertus, Josep Foraster i Vinícola de Sarral.

Aquest esdeveniment gastronòmic de referència, oferirà tapes acompanyades de vins dels cellers patrocinadors tots els dimecres al vespre, del 20 de juliol al 17 d’agost. La tapa té un preu de 2,5€ i el vi dels cellers Vidbertus, Vinícola de Sarral i Josep Foraster d’1’5€.

Els establiments participants són: Comerç del Mallol, Restaurant Cal Magret, Les 3 Esses de Sant Josep, La Tocineria Restaurant, Nou Carnaby, Cafeteria Isama, Restaurant Ull de la Vila, El Cortijo Restaurat, Pizzeria La Casa de Violeta, La Bodegueta i Restaurant Cúmul.

A més a més, enguany conicidint amb la celebració del Dimecres Tapa, del 20 de juliol al 17 d’agost cada dimecres s’obrirà la muralla de Montblanc des de les 21h a les 23h.

Trobareu tota la informació de la Ruta a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

 

Text extret a: https://www.laguiadereus.com/

dimecres_tapa.jpeg
whatsapp_image_2022-07-15_at_13.06.41.jpeg