Tres Tombs de Sant Antoni a Valls

Tres Tombs de Sant Antoni a Valls
diumenge 12 gener, 2020

El pròxim 12 de gener es portaran a terme a Valls els tradicionals Tres Tombs de Sant Antoni.

Horaris:

9.00 h. Molls de l’Estació Esmorzar per als participants.

11.00 h. C. Francesc Gumà Concentració de les cavalleries.

11.30 h. C. Francesc Gumà Inici dels Tres Tombs.

1r Tomb: Molls de l’Estació, plaça del Cementiri, carretera del Pla, Font de la Manxa, carrer de Jaume Huguet, muralla del Castell, plaça de Sant Francesc, muralla de Sant Francesc, muralla del Carme i Portal Nou.

2n Tomb: Portal Nou, muralla de Sant Antoni, carrer del Cor de Maria, carrer de l’Abat Llort, carretera de Montblanc, Font de la Manxa, carrer de Jaume Huguet, muralla del Castell, plaça de Sant Francesc (els carros grans seguiran per la muralla de Sant Francesc i del Carme fins al Portal Nou), carrer de Sant Antoni, carrer de la Carnisseria, plaça de les Garrofes, carrer de Tomàs Caylà, Portal Nou.

3r Tomb: Portal Nou, muralla de Sant Antoni, carrer del Cor de Maria, carrer de l’Abat Llort, carretera de Montblanc, Font de la Manxa, carrer de Jaume Huguet, el Pati, carrer de la Cort, plaça del Blat, carrer Major, carrer de la Carnisseria, plaça de les Garrofes, carrer de Tomàs Caylà, Portal Nou. Tornada als locals dels Molls de l’Estació per la muralla de Sant Antoni i carretera de Montblanc.

13.00h. Porta de l’església de Sant Antoni

Benedicció de les cavalleries. Durant l’acte, el temple roman obert i, al pas de la comitiva, el toc de campanes anuncia la ritual benedicció de cavalleries i de tots els animals domèstics assistents.

14.00h. Tombs de la plaça del Blat i del carrer Major

Pas de les cavalleries i carruatges.

Organitza: Societat de Sant Antoni.

Més informació: https://www.valls.cat/agenda-valls/5750-tres-tombs-de-sant-antoni-2020

trestombs.jpg