Cellers Blanch

Cellers Blanch

Cellers Blanch és una petita gran empresa amb més de 300 anys d'experiència dins el món vinícola. Tres generacions han estat les encarregades d'acabar posicionant Cellers Blanch com un petit referent dins la D.O. Tarragona. Joventut i experiència, juntes, són la millor combinació per a l'elaboració de totes les nostres gammes de vins. 

A Cellers Blanch cuidem des del primer gra de raïm fins a la última gota dels nostres vins. Per això hem creat un Escaperoom que posarà a prova cadascun dels vostres cinc sentits:


Escaperoom Lovers: pels més puristes, que busquen entreteniment i diversió a parts iguals.

Un EscapeRoom entretingut, diferent als que possiblement hagueu realitzat. Una experiència on posarem a prova els vostres cinc sentits al temps que demostreu si realment mereixeu la recompensa que us té preparat el món del vi.

- EscapeRoom +18: destinat a persones majors d'edat, ja que a l'acabar l'activitat es realitza una visita al celler amb un posterior tast de vins.

- El tast: consisteix en una selecció de 3 vins cortesia de Cellers Blanch.


Escaperoom en família: Pels més familiars, on els més petits de casa també podran participar.

Un Escaperoom per a tota la família,la col·laboració entre els més menuts de la casa i els més grans, serà primordial per a resoldre els enigmes que us separen de la recompensa final. 

- L'EscapeRoom: durant l'escaperoom, els més petits resoldran una sèrie d'enigmes que seran de gran utilitat per als més grans. 

- El tast: el tast de vins consisteix en una selecció de 3 vins cortesia de Cellers Blanc. Al llarg del tast, els més petits es podran entretenir amb una taula sensorial i un seguit d'activitats preparades per a l'ocasió.

 

Escaperoom & Wine Lovers:  pels més refinats, gaudireu de la màxima expressió dels nostres vins. Escaperoom i tast de 5 vins. 

Un Escaperoom pels més refinats, gaudireu de la màxima expressió dels nostres vins. Escaperoom i tast al mateix temps que descobrireu els secrets de la nostra bodega. 

- Escaperoom +18: destinat a persones majors d'edat. A l'acabar l'activitat es realitza una visita guiada a la bodega amb posterior tast de vins. 

- El tast: en aquest cas, el tast consisteix en una selecció de 5 vins cortesia de Cellers Blanch, a més d'una sorpresa per als més amants del vi.

 

DO: 
Tarragona
Adreça: 
Av. Catalunya, 8
Telèfon: 
680 22 91 20 - 649 99 32 94
E-mail: 
info@cellersblanch.com
Codi postal: 
43812 - Puigpelat
Web: 
http://www.cellersblanch.com
cellers_blanch_bota_vi.jpg
cellers_blanch_img_6992-2-e1604492626257-1030x668.jpg
cellers_blanch.jpg